Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b4a86b
Foto:
Senioren

Activiteiten KBO Lieshout

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Asperges en zacht fruit
Het aspergeseizoen is alweer bijna voorbij, maar KBO Lieshout bezoekt op dinsdagmiddag 18 juni de firma Van Hoof Zacht Fruit en Asperges in Olland. Al meer dan twintig jaar teelt de familie asperges. Daarnaast telen ze blauwe bessen, frambozen en rode bessen. Van de vruchten staan ook confituren, gelei, ijs en vruchtensappen op de productielijst. De excursie begint om half twee en duurt ongeveer 2,5 uur. De prijs voor deze middag vol verrassingen bedraagt 5 euro. Fietsers vertrekken om 12.15 uur vanaf het Dorpshuis, auto's om 12.45 uur.

Kienen
Wie graag aanschuift aan de kientafels, kan op vrijdagavond terecht in het Lieshoutse Dorpshuis voor de KBO kienavond. De zaal gaat om 19.00 uur open, het kienen begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Grote Fietsdag
KBO Lieshout fietst graag. Bijvoorbeeld op de jaarlijkse Grote Fietsdag. Een gezellige traditie waaraan veel mensen deelnemen. Op dinsdag 25 juni is het weer zover. Er zijn twee tochten uitgezet, van 55 km en van 33 km. Vertrek is bij de Scouting aan Herendijk 7. Inschrijven bij de Inloop.

Leesgroep
De leesgroep komt op dinsdagavond bij elkaar om het boek 'De goede zoon' van Rob van Essen te bespreken. Hij won onlangs met dit boek de Libris Literatuurprijs. Wilt u eens een avond bijwonen? U bent van harte welkom. Locatie Franciscushof, aanvang 20.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>