Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: be08dd
Foto:

SplasH Jumbo Jump Blob en Spuit 'm eraf!

Beek en Donk – 'De Teugelders van Ganzendonck' houden op 22 en 23 juni het waterfestijn SplasH. Eén van de hoogtepunten tijdens de Laarbeekse Juni Watermaand.

Dit jaar komen 'De Teugelders' op zondagmiddag 23 juni vanaf 13:00 uur, naast vele andere activiteiten, met een spectaculair nieuw waterevenement: De Jumbo Jump Blob, een megagroot jump-kussen, bekend van het AVROTROS-programma "Bommetje'. Wie weet het hoogste te "jumpen" en wint een leuke prijs? De Teugelders halen dit spel naar het SplasH-terrein bij de Beekse brug aan de Zuid Willemsvaart in Beek en Donk, een coproductie tussen de Teugelders en Jumbo-supermarkten Laarbeek. Geef je op via www.teugelders.nl. Op de dag zelf kun je ook nog besluiten om mee te doen. En, om iedereen alvast vooraf wat te laten wennen. Er wordt eerst een proefsprong gemaakt. Dus niemand hoeft "koudwatervrees" te hebben.

Voor degenen die graag wat dichter op het water blijven, is er het spel 'Spuit 'm eraf'. Met een immense waterslang probeer je elkaar van grote schuimrubber rollen af te spuiten. Hilariteit ten top. Het feesttrio De Party-Freunden omlijsten de zondagmiddag met gezellige meezing livemuziek. Voor de kinderen is er wat lekker te krijgen. En natuurlijk is er een gezellige bar voor een heerlijk drankje.

Maar er is nog veel meer te doen bij SplasH. Zaterdagavond 22 juni wordt om 20.00 uur de aftrap gedaan met een feestavond, waarbij net als vorig jaar de rock ('n roll) band Third Half uit Gemert voor een rete strak optreden zorgt. Hierbij kunnen uiteraard de voetjes van de vloer. SplasH 2019, een sensationeel bomvol programma voor jong en oud. Kom jij ook?

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>