Logo mooilaarbeek.nl

Redder gezocht van ernstig ongeval in 1982

Laarbeek - In 1982 vond er een ernstig ongeval plaats op de weg nabij de Bavariafabriek in Lieshout. De schrijfster van onderstaande oproep is nu, bijna 40 jaar later, op zoek naar haar redder, die ze nog nooit heeft kunnen spreken.

"Het was op een zaterdag in mei in 1982. We gingen als gezin op vakantie in onze lichtgele DAF66: Mijn ouders, broertje van 13 en ik, meisje van 16. Op een kruising nabij de Bavariafabriek in Lieshout raakten we betrokken bij een heftig ongeval. Ik was direct buiten bewustzijn, mijn leven is gered door een toevallige passant. Volgens de informatie die ik heb kunnen achterhalen bij mijn familie was hij (dieren-)arts. Deze man heeft ervoor gezorgd dat ik de noodzakelijke zorg kreeg alvorens ik met de ambulance naar het Lambertusziekenhuis in Helmond ben gebracht."

De schrijfster van dit bericht wil heel graag in contact komen met deze man. Weet u wie hij is, of bent u het zelf, neem dan aub contact op met DeMooiLaarbeekKrant via 0492-832182 of mail: redactie@mooilaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>