Logo mooilaarbeek.nl
Frank Lammers   | Fotonummer: 671949
Frank Lammers (Foto: Franklin van der Erf)

Woodstock en Theo Maassen in OLTM

Mariahout - Het theaterseizoen dat dit jaar anders dan anders is, begint met een eerbetoon aan het meest invloedrijke popfestival uit de muziekgeschiedenis: Woodstock. Met legendarische optredens en een uitzinnig publiek werd dit festival het hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren '60.

Precies 50 jaar later neemt Frank Lammers ons op vrijdag 21 juni mee terug naar toen. Bijgestaan door all-star band Strange Brew, met onder andere Anne Soldaat en Yorick van Norden. Zij spelen muziek van Jimi Hendrix, Joe Cocker, The Who, Santana, Jefferson Airplane, Crosby, Stills, Nash & Young en al die anderen. Eén nacht vol vrede en muziek!

Theo Maassen - SITUATIE GEWIJZIGD = uitverkocht
Na die prachtige nacht vol muziek en vrede gaan we de volgende dag over tot de orde van de dag. Alhoewel… Ook die situatie is gewijzigd. Want op zaterdag 22 juni doet Theo Maassen in zijn 10de solovoorstelling nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken.

Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn bek houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo'n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden?

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>