Logo mooilaarbeek.nl

Bridge tijdens zomervakantie

Laarbeek - De laatste jaren hoorde Fons van der Linden regelmatig dat er in de zomermaanden niets leuks wordt gedaan voor de bridgers die thuisblijven. Daar wil Fons graag verandering in brengen.

Bij voldoende belangstelling houdt hij in de zomervakantie enkele bridge 'vakantiedagen'. Deze vinden plaats op verschillende locaties. Op donderdag 11 juli en 15 augustus bij de Strabrechtse Hoeve (Aardbosweg 19, Mierlo). Hiervoor zijn reeds voldoende aanmeldingen, dus deze gaan zeker door.

Op vrijdag 19 juli bij Lifestyle Center Laarbeek (Parklaan 6, Beek en Donk). Daarnaast op vrijdag 2 augustus bij Chinees Fong Shou (Dorpsstraat 51, Aarle-Rixtel) en op donderdag 8 augustus bij Snackbar de Bumkes (Heuvelplein 75, Beek en Donk).

Er zijn minimaal 20 deelnemers per locatie nodig en maximaal 32. Ze starten om 13.30 uur en om 17.30 uur is er aansluitend een diner op de locatie waar ze bridgen. De opzet is om deelnemers een leuke vakantiedag te bezorgen met een lekker hapje eten.

Voor deelname en meer informatie kunt u zich melden bij Fons, tel. 0492-462415 of mail: fofrvanderlinden@zonnet.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>