Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2f5d58
Sport

14e Daan van Sleuwentoernooi geslaagd

Beek en Donk - Sparta '25 hield zaterdag 8 juni voor de 14e keer het Daan van Sleuwen G Voetbaltoernooi. Negentien ploegen uit onder meer Barendrecht, Apeldoorn, Arnhem, Venlo en Kerkrade waren aanwezig. Kenmerk van het Daan van Sleuwen G voetbaltoernooi is het defilé waar dit jaar de drumband van Nooit Gedacht (verstandelijk beperkten) alle teams begeleidde.

Drie poules met 15 seniorenteams en 1 poule met junioren streden op een enorm sportieve wijze om de winst. Ook kon men deelnemen aan het penaltyschieten waarbij de doelman van het 1e elftal Kamiel Pennings en Ruud van de Ven van de JO19-1 veel moeite hadden om de strafschoppen te stoppen. Nog moeilijker was het om bij het voetbaldarts de bal in de juiste opening te schieten. De weersomstandigheden waren redelijk ondanks de harde wind. Het defilé was een ware happening. Alle deelnemers werden voorafgegaan door de drumband van Nooit Gedacht. Een drumband welke gevormd wordt door mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking.

Burgemeester Frank van de Meijden opende tijdens dit defilé het toernooi officieel. Om half vier konden de prijzen uitgereikt worden door de vader en het jongste nichtje van Daan van Sleuwen. Het eerste elftal van Sparta '25 behaalde in poule A de overwinning en vierde dit met gepaste trots.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>