Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 264e98
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
FOTO'S

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Cor Boudewijns

Laarbeek - Wethouder Greet Buter reikte vrijdagmiddag 14 juni, namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek, de Vrijwilligerspenning Laarbeek uit aan de heer Cor Boudewijns in verband met zijn 30-jarig jubileum als vrijwilliger in Dierenpark Regter Eind.

Cor Boudewijns is sinds 1989 vrijwilliger bij Dierenpark 't Regter Eind in Beek en Donk. Hij was geruime tijd voorzitter van het dierenpark en is op dit moment bestuurslid dierenwelzijn. Hij verzorgt de dieren en houdt de wettelijk verplichte administratie van de dieren bij, zoals de entingen, oormerken, geboorten en overlijdens. Ook is hij begeleider bij de onderhoudswerkzaamheden aan het park. Daarnaast ontvangt en begeleidt hij de individuele bezoekers en groepen. Hij is 5 tot 6 dagen per week in het dierenpark te vinden en is dan 3-5 uur per dag actief om al zijn werkzaamheden uit te voeren.

Het dierenpark heeft veel waardering voor de jarenlange en intensieve inzet. Cor weet van geen ophouden en nu hij zijn 30-jarig jubileum viert, wil het bestuur hem extra in het zonnetje zetten met een vrijwilligerspenning Laarbeek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>