Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 00028d
Foto: Joost Duppen
FOTO'S Evenementen

KPJ sluit zeskamp in stijl af

Beek en Donk - Nog één keer over de stormbaan rennen. Door de modderbak ploeteren of je twee minuten lang de longen uit je lijf rennen om zo vaak mogelijk een bal over een parcours te brengen. Zaterdag 15 juni vond de laatste scholenzeskamp van KPJ Beek en Donk plaats. 40 teams streden mee op het KPJ-terrein.

Het is de 27ste editie van dit eigenlijk niet meer weg te denken evenement in Beek en Donk. Maar na 26 edities heeft de organisatie van de 27ste een klapper gemaakt, want dit wordt tevens de laatste keer dat de zeskamp georganiseerd gaat worden (lees hier het artikel dat DeMooiLaarbeekKrant eerder publiceerde). De KPJ gaat er mee stoppen. Bij deze laatste editie heeft de organisatie alles uit de kast gehaald en is er o.a. gekeken naar de meeste favoriete onderdelen in de historie. Er is zelfs een stormbaan aanwezig met een lengte van 47 meter (!).

Zondag 16 juni vindt voor de laatste keer de dorpszeskamp plaats. Daarvoor zijn ca. 20 ploegen ingeschreven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>