Logo mooilaarbeek.nl
De winnaars van de stempelactie   | Fotonummer: 4e6b3e
De winnaars van de stempelactie (Foto: )

Enthousiaste winnaars stempelactie Heuvelplein

Beek en Donk – In de twee weken voor Vaderdag kon er weer volop gestempeld worden op het Heuvelplein, om kans te maken op mooie prijzen. Dat werd bij de deelnemende winkeliers dan ook volop gedaan. Vrijdag kreeg de groep winnaars hun prijs uitgereikt. Er waren maar liefst 25 prijzen te verdelen.

De stempelkaartenactie is een initiatief van Ondernemersvereniging Heuvelplein. De actie vindt vier keer per jaar plaats, met Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerst. Iedere keer worden er prijzen van andere winkeliers verloot.

Deze keer vond de prijsuitreiking plaats bij De Smickel. De hoofdprijs was een waardebon van €80,00 van deze cafetaria. Daarnaast wonnen nog 10 inwoners een bon van €15,00 van De Smickel. Alle 25 winnaars werden voorzien van de nu al bekende kaneelkoek van 't Bakkertje. Nog 5 andere personen wonnen een complete broodtas van deze bakker.

Ook dit keer waren er weer heel veel stempelkaarten ingeleverd. Heeft u nog een stempelkaart liggen? Bewaar deze gerust. Deze kunt u bij de Sinterklaasactie weer gebruiken. Ook dan belooft Ondernemersvereniging Heuvelplein weer mooie prijzen te verdelen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>