Logo mooilaarbeek.nl
Jeugd-IVN bij de Bimd   | Fotonummer: 8b9ffe
Jeugd-IVN bij de Bimd (Foto: Ton op den Buijs)

Crowdfundings-actie IVN gaat door in upgrade-vorm

Aarle-Rixtel - De IVN crowdfundings-campagne van IVN Laarbeek is zeer succesvol. Dat is te danken aan het enorme enthousiasme van de vele ambassadeurs en supporters.

Vanaf de start op 24 mei is er 16.000 euro binnengekomen. De belangrijkste doelstelling is daarmee gehaald: het gebouw toegankelijk kunnen maken voor rolstoelgebruikers. De hal met toiletten kan worden aangepast en ook de keuken kan worden gerenoveerd. De vrijwilligers van IVN willen in oktober aan de slag.

Maar als er toch verbouwd gaat worden zou het gemakkelijker en goedkoper zijn om de achterwand, die nog niet duurzaam geïsoleerd is, meteen daarbij aan te pakken. Samen met de al bestaande zonnepanelen is het gebouw dan praktisch klimaatneutraal. Dat kan alleen met een upgrade van deze campagne: met zo'n 6000 tot 9000 euro meer, kan in een keer doorgewerkt worden en is gebouw De Bimd helemaal gereed voor de toekomst! Dan staat IVN volledig klaar voor de honderden kinderen die jaarlijks het gebouw bezoeken voor praktische biologielessen, voor de honderden volwassenen die schitterende lezingen volgen, voor alle wandelaars in de natuurtuin, en natuurlijk voor de ouderen met of zonder rolstoel of rollator. De keuken is dan ingericht om velen te kunnen ontvangen. Een fantastische boost aan deze actie. Dat zou geweldig zijn! Daarom gaat de aandacht uit naar de prima beloningen: huur het gebouw voor een familiedag, een bedrijf kan er een 'heidag' organiseren, adopteer een boom, koop een vogelhuisje, volg een cursus natuurfotografie of ga met een IVN-gids op pad.

De actie loopt nog tot 5 juli. Top als de €22.000 dan gehaald zou zijn! Lees meer op: crowdfundingvoornatuur.nl/nl/projects/ivnlaarbeek en doe mee!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>