Afbeelding

Voorbespreking kadernota De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De raadsvergadering waarin het behandelen van de kadernota op de agenda staat, wordt gehouden op donderdag 27 juni. Op maandag 24 juni houdt de Werkgroep haar voorbespreking voor deze raadsvergadering. Ze bespreken dan de tekorten en bezuinigingen opgelegd door het rijk en wat dit betekent voor Laarbeek.

Nadat de kadernota begin juni gepubliceerd is, zien ze op social media veel reacties voorbijkomen. De Werkgroep is als partij blij met de betrokkenheid van mensen en nodigt je graag uit om aanwezig te zijn bij hun voorbespreking zodat ze met elkaar in gesprek kunnen over de vraagstukken die er liggen. Je kunt de kadernota vinden op de site van de gemeente.

De voorbespreking is in de Dreef in Aarle-Rixtel. Om 20.15 uur staan de koffie en thee klaar. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening kenbaar maken, stuur dan een mail naar dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden van De Werkgroep.

Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl. Je kunt ook met Rick van Bree bellen, raadslid van De Werkgroep. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0492-463951.