Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c9a68d
Foto: Liesbeth van Boxtel

Lowman festival klaar voor zevende editie

Aarle-Rixtel – De zevende editie van het Laarbeekse reggae en ska festival Lowman vindt zaterdag 22 juni plaats in Aarle-Rixtel. De straat bij OJA aan de Schoolstraat wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot een gezellig festivalterrein. De aanvang van Lowman is 15.00 uur.

Programma
Lowman wordt geopend door Zion Grooves. Deze band bestaat uit een mix van ervaring en talent, achtergrond en nationaliteit, of zoals zij zelf zeggen: "One love, One people!" Zion Grooves speelt naast eigen werk ook covers, natuurlijk wel in een zion-jasje gestoken. Dit allemaal met als belangrijkste doel: 'Let people enjoy our music.'

Als tweede staan Verse iTal and the Two Roots band op het podium. Verse iTal is een bekend reggae-artiest in de reggaescene van zijn geboorteland Trinidad/Tobago. In 2014 heeft hij de prestigieuze Benelux Reggae Contest gewonnen. Sindsdien staat hij op vele grote reggaefestivals zoals Reggae Geel en Smile Festival.

Tot slot: neem een smeltkroes, giet daar een flinke hoeveelheid ska, jazz, latin en reggae in, voeg een snufje surf en rock toe, breng dit mengsel op een hoog vuur aan de kook, dan krijg je de unieke sound van de Amsterdam Faya Allstars, de afsluiter van Lowman. Hun opzwepende muziek is een groot succes in binnen- en buitenland. De Allstars toerden door Duitsland, België, Frankrijk en Nederland en stonden op festivals als Lowlands en Zwarte Cross. Bij diverse festivals zijn zij als publieksfavoriet uitgeroepen. Kortom: voetjes van de vloer!

De presentatie van Lowman is in handen van MC Marlon Kicken. Tussen en na de live-sets wordt de muziek verzorgd door DJ Hanky Spanky, Dj Rasta 4-I en Las Regaderas. Op het terrein zijn leuke kraampjes met diverse spulletjes en natuurlijk good food. Voor de kinderen is er een springkussen.

Kaartverkoop
Lowman vindt de komende 22 juni wederom plaats op een zaterdag (van 15.00 tot 3.00 uur). Kaartjes kunnen gewoon aan de ingang worden gekocht vanaf aanvang festival voor slechts €5,00. Er is dus geen voorverkoop. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie kijk op www.lowmanfestival.nl of facebook Lowman reggae/ska festival. Tot ziens, tot Lowman!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>