Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor Zorghoeve Malbergh zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl diverse vrijwilligers voor onder andere snoeiwerkzaamheden en het onderhouden van de moestuin. Vrijwilligers, die in een opgeruimde kantine koffie schenken. En handwerkvrijwilligers, die graag willen ondersteunen bij het breien en handwerken.

Voor IVN zoeken zij vrijwilligers voor alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn om de natuurtuin De Bimd aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel optimaal te onderhouden. De werktijden zijn woensdagmorgen van 8.30 tot 12.00 uur en vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>