Afbeelding

TV 't Slotje gestart met G-tennis en rolstoeltennis

Sportnieuws

Beek en Donk - Dit seizoen is TV 't Slotje gestart met G-tennis en rolstoeltennis. Er is een groep gestart waarbij anderen nog kunnen instromen. Het doel is om gezellig en sportief tennis te kunnen spelen voor zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Heb je interesse om mee te doen dan nodigen ze je graag uit om een keer te komen kijken.

Tennis is een sport voor iedereen. G-tennis is bestemd voor spelers die ten gevolge van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan reguliere tennis activiteiten op een club. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop.

Rolstoeltennis is voor mensen die als gevolg van een lichamelijke beperking of een blessure niet meer in staat zijn om staand te tennissen. Rolstoeltennis zorgt voor een gezonde manier van bewegen, geeft je plezier en gezelligheid. Voor rolstoeltennis is een sportrolstoel nodig om snel te kunnen wenden en keren. Deze kunnen geleend worden bij Wheels2sport.

Top drie belangrijkste redenen om te sporten en bewegen voor mensen met een beperking: het plezier en de ontspanning, gezondheid; om fit te worden en gezelligheid; contacten met andere mensen.

Het is mogelijk om wekelijks G-tennis of rolstoeltennis training te volgen. De training wordt gegeven door een daar voor opgeleide trainer en er zijn tennisrackets beschikbaar. Het gaat er bij de lessen vooral om, om plezier met elkaar te hebben en lekker met elkaar te sporten.

Voor meer informatie neem contact op met Jorg Gussenhoven, tel. 06-28772291, email: training@tv-slotje.nl.