Het nieuwe pand van Tandprothetische Praktijk Laarbeek
Het nieuwe pand van Tandprothetische Praktijk Laarbeek

Tandprothetische Praktijk Laarbeek komt in voormalig pand ijssalon

Algemeen

Beek en Donk – In het pand waar tot een paar maanden geleden Ijssalon De Verrassing zat (Heuvelplein 99), is per 1 juli Tandprothetische Praktijk Laarbeek gevestigd. De tandprotheticus verhuist vanuit een andere ruimte in de passage op het Heuvelplein naar een ruimere en beter zichtbare locatie in het pand.

Op 1 april 2017 opende Wannes Bakx zijn tandprothetische praktijk aan het Heuvelplein in Beek en Donk. In 2010 rondde hij de opleiding tot tandtechnicus af, met specialisatie 'volledige prothese'. Aansluitend is hij gestart met de opleiding tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht. In 2014 rondde Wannes ook deze opleiding succesvol af. De afgelopen 10 jaar werkte hij bij een mondzorgkliniek en tandprothetische praktijk in de omgeving van Eindhoven. Al jaren had Wannes de droom om op een dag zelfstandig zijn vak uit te oefenen. In 2017 waagde hij de stap en werd zijn eigen tandprothetische praktijk in Beek en Donk een feit.

Na 2 jaar in de passage te hebben gezeten, kwam voor hem nu de mogelijkheid om naar een betere ruimte in het pand te verhuizen. Kijk voor meer info op www.tpplaarbeek.nl.