Team van het jaar: Sparta 2
Team van het jaar: Sparta 2 Foto: Sparta'25

Sparta'25 sluit voetbalseizoen feestelijk af

Sport

Beek en Donk - Zaterdag 22 juni heeft Sparta'25 het seizoen afgesloten met een feestavond en sportverkiezing. Het was de eerste keer dat Sparta een feestavond met sportverkiezing heeft georganiseerd. Tijdens deze avond zijn in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. Speciale aandacht was er deze avond nog voor het kampioenschap van de vrouwen 30+. Ook werden Patrick Methorst en Mischa Werdens in het zonnetje gezet voor het kampioenschap van het eerste team en de promotie van het tweede team. Om half 11 waren alle winnaars bekend, waarna er nog lang is gefeest in de kantine en buiten op het terras.

De winnaars van de sportverkiezing zijn: Scheidsrechter van het seizoen: Wim Swinkels, Leider/coach van het seizoen: Guido van Vegchel, Speler lagere senioren van het seizoen: Eefje van Stiphout, Selectiespeler van het seizoen: Kamiel Pennings, Team van het Seizoen: Sparta 2

Het voetbalseizoen is afgesloten, maar nog niet alle activiteiten zijn klaar. Zondag 30 juni is er nog een grote en gezellige rommelmarkt. Tussen 09.00 uur en 15.00 uur is iedereen welkom. Markt, muziek en horecaplein maken een bezoek aan onze markt een echt uitje .

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding