Afbeelding
Foto: Paul Rulkens

Vakantie start in Openluchttheater Mariahout

Algemeen

Mariahout – Vakantie, altijd een reden om een goed feestje te vieren. Dus luidt het Openluchttheater dit jaar de zomervakantie weer vrolijk in met de Zomerton! Berry Knapen, Rob Scheepers, Stenzel & Kivits en Freddy van den Elzen vermaken bezoekers op vrijdagavond 5 juli in Openluchttheater Mariahout met een programma waar ze nog lang over nalachen!

Hello Again
De volgende dag zijn jouw lachspieren waarschijnlijk nog niet bijgekomen van de grote inspanningen. Is ook niet nodig, want de spieren in het gezicht worden zaterdagavond 6 juli weer volop gebruikt. Zing mee met Neil Diamond Tribute - Ben Spierings & Beautiful Noise Band.

Met ongekend enthousiasme van de bandleden zijn onvolmaaktheden overwonnen, plooien gladgestreken en repertoire aangevuld tot 'n avondvullend programma van twee sets, met o.a. 'Sweet Caroline', 'I am, I said', 'Song sung blue', Cracklin' Rosie', 'If you know what I mean' en het bloedmooie door Ben met Ellen gezongen 'You don't bring me flowers'. Natuurlijk ontbreekt de naamgevende song van de band niet! Uiteraard mag er gedanst worden. Deze Neil Diamond Tribute Band is namelijk een in alle details kloppend concept waaraan iedereen plezier beleeft. Voor meer informatie en tickets ga naar www.oltm.nl