Yai krijgt de eerste prijs van de interne loterij overhandigd van Scoutsleider Anita
Yai krijgt de eerste prijs van de interne loterij overhandigd van Scoutsleider Anita Foto: Scouting Lieshout-Mariahout

Uitslag Loterij Scouting Lieshout-Mariahout

Algemeen

Lieshout/Mariahout – Tijdens de laatste opkomsten van het seizoen, vrijdag 28 juni, heeft de trekking van de prijzen van de loterij plaatsgevonden. Alle prijzen, welke mede beschikbaar gesteld waren door Laarbeekse ondernemers, hebben een goede bestemming gevonden.

Ter financiële ondersteuning van de activiteiten voor de jeugdleden van Scouting Lieshout – Mariahout hebben de leden vanaf eind mei tot half juni de mogelijkheid gehad om loten te verkopen. Ruim duizend loten hebben hun weg gevonden naar inwoners van Laarbeek, familie, vrienden en bekenden.

Tijdens de laatste opkomsten van het seizoen 2019 – 2020 zijn onder het toeziend oog van een aantal leden en leiding van de Explorers de winnende loten getrokken. De prijzen varieerden van een Omafiets, mede aangeboden door Profile De Concurrent, tot een Ballonvaart, mede aangeboden door de Brabantse Ballonfeesten op 31 augustus en 1 september, georganiseerd door de Rotary Gemert-Bakel/Laarbeek. Daarnaast waren er waardebonnen van Slagerij Hurks, Hoogers Mode, Bloemend, DA Mark en Pompoen en Aubergine. Alle prijswinnaars zijn ondertussen benaderd en de meeste prijzen uitgereikt.

Daarnaast was er een interne loterij voor de leden. Elk lid wat meer dan 10 loten verkocht had kreeg een lot waarmee kans gemaakt werd op een van de drie cadeau bonnen. Uiteindelijk werden uit 60 loten de drie winnaars getrokken. De eerste prijs was voor Yai (zie foto), de tweede voor Casper en de derde voor Chloë.

Afscheid van leiders en vrijwilligers
Helaas is aan het eind van het seizoen een aantal leiders en andere vrijwilligers gestopt bij Scouting Lieshout - Mariahout. Zij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de mooie jaren en het vertrouwen. Gezamenlijk hebben ze genoten van alle opkomsten, kampen en andere activiteiten! Het bestuur en de overige leiding bedankt Bever leiding Marjolijn van Sinten, Welpen leiding Mark Vorstenbosch, Micha Klomp, Caroline van Sinten, Isack Vermaat en Rick van Leeuwen en Explorer leiding Mark van Sinten en Gert-Jan van Vijfeijken en groepsbegeleider Jessie Aalders voor hun tomeloze inzet, energie en vrije tijd die zij de afgelopen jaren in Scouting Lieshout – Mariahout gestopt hebben.