Afbeelding

Op zoek naar een lokaal kerstpakket voor je werknemers?

Algemeen

Laarbeek – Ben je als Laarbeeks bedrijf op zoek naar een lokaal kerstpakket voor je werknemers? Dan biedt Hét Grote Decemberboek uitkomst. In november komt deze Laarbeekse product- en cadeaubonnencatalogus uit, met allemaal cadeautips voor de feestdagen. Hét Grote Decemberboek kun je samen met een cadeaubon (waarvan je de waarde als bedrijf zelf bepaalt) schenken aan je werknemers.

Wat is het?
GoedeMorgen Media, eigenaar van o.a. DeMooiLaarbeekKrant en het magazine Laarbeek Onderneemt, brengt op donderdag 14 november Hét Grote Decemberboek uit. Dit wordt een catalogus met louter lokale producten en cadeaubonnen. "We willen enerzijds de inwoners bewust maken dat zij lokaal moeten denken en kopen. Anderzijds is het een mooi en laagdrempelig podium voor de Laarbeekse bedrijven om zichzelf in te presenteren en profileren", legt Karel van Deurzen, mede-eigenaar van GoedeMorgen Media, uit.

Groot succes
Dat het nieuwe product aanslaat onder ondernemers en inwoners is nu al duidelijk. Compagnon, Nikki Barten, vertelt: "We hebben twee weken geleden in DeMooiLaarbeekKrant een artikel gepubliceerd over de komst van Hét Grote Decemberboek. Daar hebben we ontzettend veel positieve reacties op gehad, zowel van de inwoners als van bedrijven. Er hebben zich al tientallen bedrijven aangemeld om mee te doen."

Kerstpakket
Om het lokale karakter nog meer kracht bij te zetten, wordt het boek niet alleen huis-aan-huis verspreid, maar is het ook mogelijk dat bedrijven dit samen met een cadeaubon als kerstpakket schenken aan hun werknemers. Deze cadeaubonnen kunnen de werknemers inleveren bij de bedrijven die in Hét Grote Decemberboek staan. "Je bepaalt als bedrijf zelf wat je per persoon uit wil geven aan bonnen. We gaan bonnen maken van Hét Grote Decemberboek van €10,00 per stuk, zodat de werknemers niet het gehele bedrag bij 1 winkel hoeven te besteden, maar het kunnen verdelen. Zo kunnen ze zelf een Laarbeeks kerstpakket bij elkaar shoppen", aldus Nikki. Karel vult aan: "Wij ontzorgen het bedrijf helemaal hierin. Wij gaan zelf de cadeaubonnen maken en houden de administratie bij. We zorgen ervoor dat het geheel als een mooi kerstpakket aangeboden wordt aan je werknemers. Hoe mooi is het om als bedrijf de lokale economie zo te stimuleren en je werknemers te laten ervaren van al het moois dat we hebben in Laarbeek?"

Interesse?
Heb jij als bedrijf interesse in een lokaal kerstpakket in de vorm van Hét Grote Decemberboek met cadeaubonnen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met GoedeMorgen Media voor meer informatie. Dit kan door te bellen naar 0492-83182 of mailen naar verkoop@mooilaarbeek.nl t.a.v. Karel van Deurzen of Nikki Barten.