Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 74de60
Foto: Ton op den Buijs
Natuur

Crowdfunding-campagne IVN afgesloten met bedrag van €20.468,00

Laarbeek - "Zes weken geleden stonden we nog met lege handen, nu, ongelooflijk maar waar, zijn ze praktisch vol." IVN-voorzitter Ben Swinkels zou het kort moeten houden van crowdfunding-initiator Harrie Löring, maar wie Ben kent, weet dat dat een haast onmogelijke taak is. Zeker als de campagne, die je met de club bent aangegaan, zo succesvol verlopen is.

Het is 11.00 uur op zaterdag 6 juli. Terwijl in de zaal koffie en thee worden gedronken met een stuk vlaai of koek, geschonken door bakker Van Brug, vertelt Ben hoe Harrie (net als Bert Lemmens en natuurlijk hijzelf) de drijvende kracht was achter deze actie. En omdat Harrie toch veel tijd had, zo dachten de andere twee, werd hij meteen tot projectleider gebombardeerd. Die rol was hem op het lijf geschreven, zo bleek al in Tilburg waar de drie zich hadden laten verleiden tot deze crowdfunding. Een terecht applaus voor Harrie, direct gevolgd door de mededeling dat hij ook projectleider wordt van de renovatie. "Nu gaat hij het opgehaalde bedrag onder zijn leiding ook weer uitgeven en dan beschikken we in het late najaar over een prachtig gebouw." Met de woorden: "Ons doel is educatie en genieten van de natuur voor iedereen van Laarbeek", geeft Ben het woord aan Harrie. Deze maakt duidelijk wat de voorwaarden voor een goede crowdfunding waren en hoe de beloningen tot stand zullen komen. Wat vooral indruk op hem gemaakt heeft, is dat de eigen IVN-leden zo actief zijn geweest met diverse acties. Hij spreekt daartoe zijn dank uit naar al die mensen en natuurlijk de donoren, die het geweldige bedrag van €20.468,00 bij elkaar hebben gekregen! Dan naar buiten waar met een drankje in de hand voor een groepsfoto, de campagne wordt afgesloten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>