Logo mooilaarbeek.nl
Björn van der Doelen   | Fotonummer: 5ea9a9
Björn van der Doelen (Foto: Ellen Jeurissen)
Evenementen

Björn van der Doelen in het Openluchttheater

Mariahout - Het Openluchttheater Mariahout heeft deze week weer een paar leuke voorstellingen op het programma staan.

Donderdagmiddag 11 juli beginnen ze met 'De Club van Lelijke Kinderen', gespeeld door Jeugdtheatergroep De Kersouwe. Een verhaal van Koos Meinderts dat gaat over een generaal die het bevel geeft om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten.

Tot op een dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam. Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen. Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld. Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken.

En daarmee begon voor Paul een groot avontuur…

Björn van der Doelen
Het avontuur gaat de volgende dag ook verder. Of vooral voor 'ons Moederke Lief'. Dit is één van de vele mooie liedjes van Björn van der Doelen die hij op vrijdag 12 juli gaat zingen in het Openluchttheater. Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een beetje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes.

Voor meer informatie en tickets ga naar www.oltm.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>