Logo mooilaarbeek.nl

Oudijzeractie in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Het is weer mogelijk om oude metalen in te leveren ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel op zaterdag 20 juli. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en grand-café Stout aan de Dorpsstraat 82.

Leden van de harmonie zijn daar dan aanwezig om de materialen in ontvangst te nemen. Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: elektrakabels, witgoed en oude computers. Gelieve geen spullen aan te leveren die voor het grootste gedeelte uit kunststof bestaan. Er worden géén koelkasten, diepvriezers, televisies en computerschermen aangenomen. Overige huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers en magnetrons zijn nog steeds welkom.

Als u aan het opruimen bent en u wilt direct van uw genoemde spullen af, dan kunt u die deponeren op het eerder vermelde terrein achter de beukenhaag tegen de muur van de Boerenbond. Wegens vakantie worden er deze maand geen metalen opgehaald en ook is er geen verkoop van fietsen. Oude fietsen kunnen wel aangeleverd worden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>