Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a55cc3
Archieffoto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)
Evenementen

Biercantus tijdens kermis Beek en Donk

Beek en Donk - Na succesvolle edities in omliggende dorpen is Beek en Donk er ook klaar voor: een kermiscantus. Op 7 september 2019 vindt de allereerste editie van de biercantus op kermiszaterdag plaats.

Onder leiding van dé cantusband TCB Bracchus wordt Muziekcentrum 't Anker omgetoverd tot een feestzaal voor plezier en bier. Met het Wilhelmus als startschot is de cantus los, het is tijd voor een avond vol met heerlijke meezingers en "trink, trink, brüderlein trink". Na afloop van de biercantus nemen de Badmeesters van het Diepe de feestvreugde over tijdens de afterparty. Een goede portie zingen, drinken, lachen, gieren en brullen is gegarandeerd.

De voorverkoop is gestart! Tickets zijn voor €20,00 online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/biercantus-anker. Deurverkoop is €25,00. Toegang enkel voor 18+, deuren van Muziekcentrum 't Anker openen 7 september om 20.00 uur. 20.30 uur start de biercantus! Ps. ook zonder deelname aan de biercantus kun je erbij zijn!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>