Logo mooilaarbeek.nl
Jesse van Doren   | Fotonummer: ce4ab6
Jesse van Doren (Foto: )
Algemeen

Mariahout leeft toe naar opening Oranjeplein

Mariahout - De laatste puntjes worden op de 'i' gezet. Ondertussen is het al een drukte van jewelste bij de skate faciliteiten, de bewegingstoestellen voor jong en oud als bij de Jeu de Boulesbaan. Langzaamaan leeft het hele dorp toe naar de opening van het Oranjeplein.

Op zondag 8 september vindt er van 11.45 tot 18.00 uur de Picknick op het Oranjeplein plaats. Ook de bevrijding die ze dit jaar 75 jaar vieren, komt aan bod tijdens deze dag. Het complete programma wordt later bekend gemaakt.

Zo'n mooi vernieuwd plein verdient de aandacht. Met een feestelijke opening, en ook met een goede publicatie. Herkenbaar voor en bruikbaar door iedereen. Daarom is er tijdens de Roefeldag 2019 een opdracht aan de kinderen gegeven. Zij mochten een logo ontwerpen voor het Oranjeplein. Een logo dat in alle communicatie-uitingen gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld op brieven, in de krant of via social media.

Uit deze opdracht is een winnend ontwerp gekomen. Jesse van Doren heeft een logo gemaakt wat de samenkomst van het hele dorp symboliseert. 'Het middelpunt in een groene kern', zoals hij het zelf omschrijft. Beter kunnen wij het niet vertellen! Jesse, van harte gefeliciteerd!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>