Logo mooilaarbeek.nl
Senioren

Activiteiten KBO Lieshout

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Op provincieniveau wordt dit gedaan door KBO Brabant. Met nog twee andere organisaties spant KBO Brabant een bodemprocedure aan tegen de Nederlandse Staat over de pensioenwetgeving. Men is van mening dat die wetgeving in strijd is met de Europese richtlijn. Bij de Inloop vindt u alle informatie. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt er terecht voor alle informatie over deze vereniging. De koffie en thee staan klaar. Let op: van 6 juli t/m 18 augustus is het Dorpshuis gesloten, maar de Inloop gaat gewoon op dezelfde tijd door in Franciscushof. Loop eens binnen en maak kennis met deze actieve vereniging. U bent van harte welkom.

Reizen
KBO Lieshout houdt van reizen! In augustus en september staan er twee meerdaagse reizen op het programma. De fietsers gaan deze maand vijf dagen naar Westelbeers. Van daaruit verkennen ze de Kempen. Voor deze reis hebben zich 65 leden aangemeld. In september is er een 7-daagse busreis naar Beieren, Allgäu en Bodensee. Deze reis is volgeboekt.

Samen Uit Eten
Woensdag 21 augustus staan in de Kokse Hoeve in Gemert de tafels gedekt voor de leden van KBO Lieshout. Er wordt een driegangenmenu geserveerd voor een mooi prijsje. De keuze is vrij vanaf de kaart.

Kienen
Vrijdagavond 30 augustus kunt u weer gezellig kienen met KBO Lieshout in het Dorpshuis. Schuif mee aan voor de mooie prijzen. Aanvang 20.00 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open. Iedereen, lid of geen lid, elke leeftijd, is welkom.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>