Harmonie De Goede Hoop houdt oudijzeractie

Algemeen

Aarle-Rixtel – Harmonie De Goede Hoop houdt op zaterdag 17 augustus weer een inzameling van oude metalen. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grandcafé Stout aan de Dorpsstraat 82. Leden van de harmonie zijn daar dan aanwezig om de materialen in ontvangst te nemen.

Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: elektrakabels, witgoed en oude computers. Gelieve geen spullen aan te leveren die voor het grootste gedeelte uit kunststof bestaan. Er worden géén koelkasten, diepvriezers, televisies en computerschermen aangenomen. Overige huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers en magnetrons zijn nog steeds welkom.

Als u aan het opruimen bent en u wilt direct van uw genoemde spullen af, dan kunt u die deponeren op het eerder vermelde terrein achter de beukenhaag tegen de muur van de Boerenbond. Wegens vakantie worden er deze maand geen metalen opgehaald en ook is er geen verkoop van fietsen. Oude fietsen kunnen wel aangeleverd worden.