Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

De middag van het Brabantse lied

  | Fotonummer: 771c95
Foto:

Lieshout - Door de Stichting Brabants Dialectenfestival Lieshout wordt op zondag 18 augustus in het Openluchttheater van Mariahout 'De middag van het Brabantse Lied' gehouden. De aanvang is 14.30 uur.

Tickets zijn te verkrijgen via www.oltm.nl (of de verkooppunten in Laarbeek) voor €9,00, aan de kassa kosten tickets €10,00. Bij slecht weer is de voorstelling in het Buurthuis. Er wordt opgetreden door 'Vandiekomsa'. Vandiekomsa is een eigenzinnige Brabantse Folkmuziekbende. Dit vijftal is in 2007 als trio begonnen en presenteert in een volledig akoestische bezetting een aantrekkelijke mix van liedjes, deuntjes en actuele kletspraat. Traditionele Europese volksmuziek is in veel nummers duidelijk hoorbaar. De teksten zijn kleine verhaaltjes; van persoonlijke overpeinzingen tot hilarische onzin. Vol passie gezongen met een onbetwiste Brabantse tongval. Kom ook genieten van dit ontwapenend gezelschap.

Hein Augustijn: gitaar en zang. David Cornelissen: Mandoline, banjo, fluitjes en zang. Ramon de Louw: zang en percussie. Maarten Roijackers: slagwerk. Marcel van Cuijk: Contrabas.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>