Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 74d23d
Foto:
Politiek

Voorbespreking raadsvergadering De Werkgroep

Laarbeek - Na de vakantieperiode gaat het nieuwe politieke jaar weer van start. Het eerste wat op de agenda staat is de raadsvergadering van 22 augustus. De Werkgroep houdt op maandag 19 augustus de voorbespreking van deze raadsvergadering. Deze is in het Buurthuis van Mariahout, om 20.15 uur staan de koffie en thee klaar.

Op de agenda staat onder andere: voortgang natuur- en landschapsbeleid, voorstel tot vaststelling van het Paraplubestemmingsplan 'Geluidzone bedrijventerrein Bemmer' en het voorstel benoeming van een nieuw lid van de Rekenkamercommissie Gemert-Bakel Laarbeek. Verder wordt het voorstel tot vaststelling van het aantal wethouders besproken en staat het voorstel tot vaststelling van de wijzigingen van de begroting 2019 op de agenda. Je kunt de volledige agenda voor de raadsvergadering vinden op de site van de gemeente.

Ook als je met De Werkgroep van gedachten wilt wisselen over alle recente politieke ontwikkelingen ben je van harte welkom.

De Werkgroep hoopt je te ontmoeten in het Buurthuis om mee te praten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening geven, stuur dan even een mailtje: dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden. Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree, raadslid van De Werkgroep. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0492-463951.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>