Logo mooilaarbeek.nl

Lezing 'het klimaat en onze evolutie'

Beek en Donk – In het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk wordt op 22 augustus een lezing gegeven door Fennie Soppe. Deze lezing, ondersteund door dia's, neemt iedereen mee naar begrippen als hydrosfeer, biosfeer, lithosfeer en cryosfeer, maar gaat uiteindelijk over de persoonlijke verantwoordelijkheid in samenhang met bovennatuurlijke energieën. Ook komt aan de orde waarom natuurlijke catastrofes toenemen.

Omega-lezingen
Twee jaar geleden is er een nieuw programma gestart om de mensheid meer samen te brengen, om niet te discrimineren, voor de vrede op aarde en liefde te hebben voor al wat leeft. Het heet het 'Wereld Unificatie Programma'. Acceptatie en Eenheid zijn de kernwoorden. De noodzaak van deze belangrijke doelen moge duidelijk zijn, gezien de chaotische wereld waarin de mensen momenteel leven.

De lezingen die maandelijks gegeven worden vallen onder 'Call to Friendship', dus Oproep tot Vriendschap. De onderwerpen van de lezing zijn iedere maand anders, maar het altijd gaat over een breed maatschappelijk thema en dit thema wordt in de lezingen van verschillende kanten belicht, d.w.z. wetenschappelijk, filosofisch, spiritueel, met citaten en informatie uit vele bronnen.

Deze lezingen combineren wetenschap en spiritualiteit en het is de hoogste tijd dat deze twee groepen zich verenigen en gaan samenwerken. De lezingen worden elke maand wereldwijd voorbereid door leden van de Call to Friendship Association en worden in Nederland op 6 plaatsen in het land gegeven.

De lezingen zijn gratis en iedereen is welkom. De lezing start om 19.30 uur. Men kan zich aanmelden via fenniesoppe@gmail.com of tel. 06-53753040. Het Ontmoetingscentrum is gelegen aan de Otterweg 27 in Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>