Logo mooilaarbeek.nl
Verkeer

Nieuwe actie 'Minder Hard – Vanuit je Hart – 30'

Aarle-Rixtel – Opnieuw organiseert het Dorpsplatform Aarle-Rixtel een bewustwordingsactie op de weg 'dwars door Aarle-Rixtel'.

Begin vorig jaar heeft het Dorpsplatform een snelheidsactie aan de doorgaande weg van de Albers Pistoriusstraat tot aan de Lieshoutseweg gehouden. We gaan dit nu weer doen. Want het blijft belangrijk dat alle automobilisten, zowel passanten als ook inwoners van Aarle-Rixtel beseffen, dat er echt maar 30 km/uur gereden mag worden in de bebouwde kom.

Deze keer gaat de actie 6 weken duren, van 19 augustus tot 13 oktober. In die periode zullen de bekende posters aan bijna alle lantaarnpalen in de Albers Pistoriusstraat, Klokkengietersstraat, Dorpsstraat, Kouwenberg en Lieshoutseweg hangen. Opnieuw zullen we de bewoners van de genoemde straten vragen een raamposter op te hangen. Deze poster op A3 formaat wordt de komende week bij de bewoners bezorgd. Nieuw en een extra onder­steuning van de actie is dat de wijkagent samen met schoolkinderen twee keer een 'ludieke' snelheidscontrole uitvoert.

Hopelijk geldt dan dadelijk voor heel Aarle-Rixtel: 'Minder hard vanuit je hart'. Voor meer informatie of reacties: verkeer@dorpsplatform.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>