Logo mooilaarbeek.nl

Logeerhuis Plezant zoekt vrijwilligers

Lieshout - Vrijwilligers zijn de drijvende kracht van Plezant! Zij zijn op zoek naar enthousiaste en ondernemende vrijwilligers die het verblijf in Plezant tot een mooie beleving willen maken voor hun gasten. In het logeerhuis worden - net als thuis - allerlei (lichte) werkzaamheden gedaan.

Denk aan koffie zetten, maaltijden bereiden, een wandeling maken of een spelletje doen. Er is in het logeerhuis voor iedereen wel iets te doen. Persoonlijke aandacht voor de gasten is een belangrijk uitgangspunt.

U kunt zelf aangeven hoeveel uren u zich kunt en wilt inzetten bij Plezant. Vrijwilligers kunnen via de Zorgboog een cursus 'Omgaan met dementie' volgen. De logeerhuiscoördinator begeleidt en ondersteunt de vrijwilligers in hun werk.

Als vrijwilliger echt iets kunnen betekenen voor mensen met dementie? Info over Plezant en vrijwilligerswerk aldaar is te vinden op: www.ikkiesvoorons.nl/Vrijwilligers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>