Logo mooilaarbeek.nl
Eric de Groot krijgt de bokaal uitgereikt door Doortje Ramakers en haar dochter Susanne   | Fotonummer: 8e9f78
Eric de Groot krijgt de bokaal uitgereikt door Doortje Ramakers en haar dochter Susanne (Foto: )
Sport

Viswedstrijd John Ramakers Memorial 2019

Lieshout - Hengelsportvereniging 't Sluisje uit Lieshout heeft afgelopen vrijdag afscheid moeten nemen van John Ramakers, een zeer actieve vrijwilliger zoals er maar weinig zijn.

Het was een enorme klap voor de vereniging toen ze te horen kregen dat het gevecht tegen zijn ziekte niet te winnen was. Omdat de laatste wedstrijd van de zomeravondcompetitie afgelopen woensdag gevist werd en iedereen te horen kreeg dat het afscheid van John Ramakers vrijdag zou zijn werd het heel stil. Er kwamen meteen ideeën om hem te gedenken met een fijne viswedstrijd. Elk jaar aan het einde van de zomercompetitie wordt er voortaan gevist voor de John Ramakers Memorial bokaal.

Deze eerste wedstrijd was op zaterdag 10 augustus 2019. Bij het afscheid van John stelde de familie het initiatief op prijs en bood meteen aan om aanwezig te zijn om de bokaal te overhandigen aan de winnaar. Het was een prachtige wedstrijd ter ere van John Ramakers met als afsluiting een barbecue.

In totaal werd er door 15 vissers 92 kilo gevangen. Er kan maar een visser de beste zijn, of het meeste geluk hebben. Deze keer was het Eric de Groot die eerste werd met 15,900 kilo. Hij werd gevolgd door: Piet van Lieshout (10,550 kilo), Marinus Smits (8,400 kilo), Henk Vriens (7,550 kilo) en Joost Schepers (7,300 kilo).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>