Logo mooilaarbeek.nl
Dieren

Lenneke Barten dankt sponsoren

Ezel ‘Sven’ met het Vierdaagse kruisje van Lenneke  | Fotonummer: d2e3a9
Ezel ‘Sven’ met het Vierdaagse kruisje van Lenneke (Foto: )

Lieshout - Wat voor Lenneke Barten begon als een 'bucketlist dingetje', werd een grote sponsorloop voor haar ezels. Lenneke liep de Vierdaagse van Nijmegen voor haar ezels Sjors, Sven, Sjefke en Sientje.

Lenneke: "Nadat er behoorlijk wat kranten, internetpagina's en radiostations werk van mijn verhaal gemaakt hadden, werd ik uit de meest vreemde hoeken gebeld. Veel mensen vonden het geweldig wat ik deed en wilden mij helpen. Het overdonderde mij af en toe behoorlijk. Ik heb veel mooie verhalen en redenen gehoord waarom mensen mij wilden helpen. Door alle donaties was ik nog meer gemotiveerd de vierdaagse uit te lopen. Het was een emotionele achtbaan. Mijn hersens hebben overuren gemaakt. Het ene moment word je getild door het publiek, het andere moment word je onderuit gehaald omdat je nog zo ontiegelijk veel kilometers moet lopen. Ik heb vanaf dag 2 met behoorlijk veel pijn in mijn knie gelopen. Zo lang ik bleef lopen ging het wel. Gelukkig is mijn wil sterker dan wat ook! En kan ik zeggen dat ik mijn eerste Vierdaagse van Nijmegen heb uitgelopen!"

Lenneke bedankt iedereen voor de sponsoring. Ze blijft hard werken voor haar ezels en 2 eenden. Wilt u nog helpen? Hulp is van harte welkom, zodat Lenneke uiteindelijk in de toekomst nog meer dieren kan gaan helpen.

Lenneke is te volgen via Facebook en Instagram onder de naam 'rescue_donkey'. Wilt u een financiële bijdrage leveren voor de ezels, dan is dat mogelijk via rekeningnummer: NL10RABO0341163619, t.n.v. LWG Barten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>