Logo mooilaarbeek.nl

Alzheimercafé in september

Laarbeek/Gemert-Bakel - Na de zomervakantie start men op dinsdag 10 september weer met het Alzheimercafé Gemert-Bakel en Laarbeek. Die avond is het onderwerp: 'Onder curatele, bewindvoering en mentorschap'.

Dementie is een hersenziekte waarbij het verstandelijke vermogen geleidelijk achteruit gaat. Familieleden, buren vrienden en professionele zorgverleners bieden sociale bescherming. Maar ook juridische bescherming is belangrijk. Sociale en rechtsbescherming vullen elkaar aan en lopen in elkaar over. Want soms moeten familieleden in hun zorg extra maatregelen treffen om de zaken goed te regelen. Gastspreker is Viviën Munsters, beschermingsbewindvoerder.

Inloop vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Cultuurcentrum De Eendracht, St. Annastraat 60 in Gemert. Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Grinsven, tel. 06-40944887 of via mail: wilma.vangrinsven@levgroep.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>