Afbeelding
Foto: Annette Brand

IVN Laarbeek start met een nieuwe basis natuurcursus

Algemeen Natuur

Laarbeek - Je loopt eens met je kind of kleinkind in de natuur en je kunt niets vertellen over de dingen die je ziet. Of je ziet van alles in de natuur maar wat is het. Misschien vraag je je af hoe het zit met die vogeltrek, de bomen of al die planten die je ziet. Dan is deze cursus iets voor jou, want deze natuurcursus is bedoeld voor mensen die niets of nauwelijks iets afweten van de natuur, maar er wel graag meer van willen weten.

Een cursus om de natuur te leren zien en je te verbazen over de rijkdom om je heen. Je leert de natuur met andere ogen te bekijken, en je maakt meteen kennis met IVN Laarbeek. De lessen worden gegeven op de woensdagavond en de excursies is op zaterdagochtend. De cursusavonden zijn op de woensdagavonden 25 september, 2, 9, 23 en 26 en 30 oktober. De excursies zijn op zaterdagochtenden 12 en 26 oktober.

De 5 lesavonden en 2 excursies zullen worden verzorgd door leden van de diverse werkgroepen binnen het IVN, in en om het IVN-gebouw, Beekseweg 3, Aarle-Rixtel. De kosten voor deze cursus bedragen €30,00 per persoon. Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Aanmelden kan via cursuswerkgroep@ivnlaarbeek.nl.