Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: a61495
Foto: Johan Bakels

Voorlezen in de Bibliotheek

Beek en Donk - Vanaf september wordt in de bibliotheken Beek en Donk, Gemert en Boekel weer voorgelezen aan de allerkleinsten. Steeds met een actueel thema. Het voorlezen is één keer per maand op woensdag en is van 15.30 tot 16.00 uur.

Het voorlezen is bedoeld voor kinderen tot 6 jaar en hun (groot)ouders. Na het lezen nemen ze de tijd voor een activiteit, zoals zingen, knutselen of een spel. Kom met uw (klein)kind naar de bibliotheek en geniet samen van de mooiste verhalen.

Waarom voorlezen?
Voorlezen is leuk, spannend en goed voor de (taal)ontwikkeling van kinderen. Door voor te lezen leren kinderen nieuwe woorden kennen en ontdekken ze hoe zinnen worden opgebouwd. Daarnaast helpt voorlezen bij het leren luisteren en concentreren. Bovendien stimuleert voorlezen de fantasie. Allemaal zaken waar kinderen een leven lang plezier van hebben. Maar bovenal is voorlezen gezellig en plezierig en iets waar kinderen en ouders samen van kunnen genieten!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>