Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto: uitwisseling Jeu de Boulesclub Aarle-Rixtel en Beek en Donk   | Fotonummer: 532b74
Archieffoto: uitwisseling Jeu de Boulesclub Aarle-Rixtel en Beek en Donk

Jeu de boulesclub Dû Tie Ut zoekt nieuwe leden

Aarle-Rixtel - Laat de boel de boel en kom gezellig een balletje gooien bij Jeu de Boulesclub Dû Tie Ut. Zij zijn een leuke vereniging met ca. 30 leden, die elke week veel plezier beleven aan het jeu de boulesspel. Helaas is het aantal leden door overlijdens en ziektes de laatste tijd iets minder geworden, waardoor er weer plaats is voor nieuwe leden.

De boulesclub is in het bezit van 10 mooie banen, gelegen aan het Heuvelplein en in de winter van 4 mooie binnenbanen, waardoor zij het hele jaar kunnen spelen. Ook wordt er competitie gespeeld met andere clubs uit de omgeving, zodat sociale contacten optimaal zijn. Voor het geld hoef je het niet te laten, want de contributie bedraagt slechts €30,00 waarvoor je ook nog een mooi poloshirt en fleecevest in bruikleen krijgt.

Voel je je aangesproken, kom dan een keer kennismaken op een dinsdag- of donderdagavond, zodat je met eigen ogen kunt zien of deze leuke, rustige en gezonde sport iets voor u is. Bewegen is gezond! Spelmateriaal is aanwezig.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>