Logo mooilaarbeek.nl

Kassabonspaaractie Sportshop Laarbeek succesvol voor Sparta'25

Beek en Donk - Al jaren steunt Sportshop Laarbeek Sparta'25 met de kassabonspaaractie. Afgelopen seizoen heeft deze kassabonspaaractie Sparta'25 een Sportshop Laarbeek waardebon opgeleverd van €235,00.

Als koper bij Sportshop Laarbeek kun je sparen via een digitale klantenkaart. Dit spaar je voor jezelf. De kassabon, die meestal in de prullenbak verdwijnt, is voor de vereniging geld waard. Sparta'25 heeft in het seizoen 2018-2019 veel kassabonnen ontvangen, wat heeft geresulteerd tot de waardebon van €235,00. Zij bedanken hiervoor iedereen die de kassabon heeft ingeleverd en natuurlijk Sportshop Laarbeek.

Ook voor aankomend seizoen geldt deze actie weer. Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar neem even de moeite om deze in de betreffende brievenbus in de kantine van Sparta'25 te deponeren. Een kleine moeite voor u, een enorm groot plezier voor deze vereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>