Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6a9985
Foto:
Sport

TTV Een en Twintig druk bezocht tijdens eerste trainingsdag

Beek en Donk - Het trainingsseizoen van TTV Een en Twintig is maandagavond 19 augustus van start gegaan. De Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk was druk bezocht. Vijf jeugdleden zijn weer actief aan hun trainingen begonnen. Iedere maandagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur geeft Jordi Kivits tafeltennistraining aan de jeugd.

Om 19.30 uur iedere maandagavond start Jeroen Engelhart met een flinke groep fanatieke senioren, voornamelijk competitiespelers van elk niveau. Afgelopen maandag waren er maar liefst 16 deelnemers. Daarnaast was de zaal druk bezocht met recreanten. En na de trainingsronde blijven er verschillende nog om een wedstrijdje te spelen en dan zijn er ook pas tafels vrij voor andere leden die in vorm willen komen voor het nieuwe seizoen. Zo waren er maandagavond 19 augustus meer dan 40 tafeltennissers actief.

Druk programma voor de boeg
Donderdagavond 22 augustus staat er een druk programma op de agenda van de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging. Donderdag komt het nieuwe boekje uit, wordt de teamsponsor van Team 3 bekend gemaakt én komt Game11 langs om met het beste materiaal te spelen. Leden kunnen dan rubbers, frames en andere tafeltennis accessoires testen en meteen aanschaffen. Een drukke avond dus die helemaal in het teken staat van Tafeltennissen bij TTV Een en Twintig. Kom gerust langs in de nieuwe kantine.

Bettine Vriesekoop komt naar Beek en Donk
Op woensdagochtend 11 september geeft Bettine Vriesekoop een lezing en een trainingsclinic in de Tafeltennishal in Beek en Donk. TTV Een en Twintig is ontzettend verheugd dat Bettine komt om over haar passie, carrière en visie te vertellen. Deze sluiten perfect aan op de ambitie van de tafeltennisvereniging. De zaal gaat woensdag 11 september om 9.30 uur open, de lezing van Bettine start om 10.30 uur en om 11.30 uur wordt er gezamenlijk een uurtje getafeltennist. Iedereen is deze ochtend welkom, leden van TTV Een en Twintig en HOWEKO, maar ook andere geïnteresseerden. Bij voorinschrijving is deze clinic gratis voor iedereen. Voorinschrijven kan door een e-mail te sturen naar: bettine@ttveenentwintig.nl Aan de deur zijn de kosten €5,00 voor deelname.

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>