Logo mooilaarbeek.nl

Regionale bijeenkomst mantelzorg

Laarbeek/Gemert-Bakel - Er wordt een regionale bijeenkomst voor mantelzorgers uit gemeente Laarbeek en Gemert-Bakel gehouden op donderdag 5 september in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk. Dit is een initiatief van Rabobank Helmond Peel Noord in samenwerking met ViERBINDEN Laarbeek, LEV groep Gemert-Bakel en Zorgadvies van de Plas.

Deze avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en bestaat uit twee delen. Het plenaire gedeelte begint met informatie over het levenstestament en bewind voering door een notaris en wordt afgesloten met informatie over ontwikkelingen in geldvoorzieningen bij de Rabobank. Vervolgens kunnen deelnemers kiezen uit twee workshops die beiden gericht zijn op het welzijn van u als mantelzorger.

1. 'Klein geluk voor de mantelzorger' door Maria Grijpma
De mantelzorger leert hoe kleine oefeningen in het dagelijks leven toegepast kunnen worden om zo meer tevreden en met meer gemak de zorgtaak te volbrengen. Zo wordt mantelzorgen (weer) een verrijking in plaats van een belasting.

2. 'Mantelzorger, hoe gaat het nu met jou?' door Ivonne Berkers
Op een ontspannen en interactieve wijze in gesprek gaan over de vraag 'Hoe kom jij aan jezelf toe als mantelzorger en wat betekent dat voor jou?'

Deze gezellige en informatieve avond duurt tot circa 21.45 uur. Deelname is gratis, wel graag even aanmelden bij Nicky van de Ven (mantelzorg Laarbeek) vóór 26 augustus via mantelzorg@vierbinden.nl of 06-55370099. Graag bij aanmelding je voorkeur van workshop (1 of 2) doorgeven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>