Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bad8df
Foto:
Onderwijs

De Muldershof klaar voor nieuw schooljaar

Beek en Donk - De leerkrachten van de Muldershof waren vrijdag 16 augustus nog op vakantie, maar nadat de directeur, Dries Klösters, de schoolbel liet rinkelen zaten de leerkrachten snel klaar voor de opstartvergadering. Na een zestal vakantieweken was de Muldershof weer helemaal klaar om te beginnen.

Op maandag 19 augustus tussen 8.10 en 8.25 uur waren alle (groot)ouders met hun kinderen welkom op het schoolplein om het schooljaar samen in te luiden. Onder het genot van een kopje koffie, thee of ranja werden vakantieverhalen uitgewisseld. De directeur nam in zijn welkomstwoord de speerpunten voor het komende schooljaar mee. Zo starten ze dit schooljaar met kindgesprekken en Engels in alle groepen. Daarnaast zullen de muzieklessen verrijkt worden m.b.v. een vakleerkracht.

Dries nodigde iedereen uit om te komen kijken naar het prachtige nieuwe meubilair in o.a. de aula. Ook werd medegedeeld dat de school zelf onder handen genomen zal worden dit schooljaar. Het woordje werd afgesloten met het luiden van de authentieke schoolbel. Het schooljaar is begonnen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>