Een moment uit de competitiewedstrijd tegen SJVV in december 2018
Een moment uit de competitiewedstrijd tegen SJVV in december 2018

Schijndel eerste opponent voor ELI

Sportnieuws Sport

Lieshout - De ELI-selectie is al enige weken in training. Het accent ligt daarbij vooral op het opbouwen van de conditie en het terugkrijgen van de techniek en het balgevoel. Vanaf vandaag wordt het meer serieus en sluit ELI op eigen veld de oefencampagne af met een wedstrijd tegen het Deurnese SJVV, vorig seizoen nog tegenstander. De aanvang van dit duel is 20.00 uur.

De komende 3 weken staan vooral in het teken van de 1e ronde van de KNVB-beker. Zoals altijd een heel mooie voorbereiding op het komende zware seizoen en voor de selectiespelers dé gelegenheid om een plaats af te dwingen in het vaandelteam van ELI. Zondag 1 september speelt ELI 1 om 14.30 uur thuis tegen Schijndel 1. Dinsdag 3 september oefent ELI thuis tegen SSE, aanvang 20.00 uur. De volgende tegenstander in de beker is Ollandia, dat op zaterdag 7 september om 18.00 uur de gastheer is van ELI. Zondag 15 september speelt ELI thuis de bekerwedstrijd tegen WEC.

Komende zondag spelen ook de overige seniorenteams en de ELI-Vrouwen hun eerste bekerwedstrijd. Kijk voor het programma van alle teams op www.rkvveli.nl.