Logo mooilaarbeek.nl
Manouk en Eva halen de ingrediënten op bij Jumbo Beek en Donk   | Fotonummer: 7297f8
Manouk en Eva halen de ingrediënten op bij Jumbo Beek en Donk
VIDEO Algemeen

Manouk en Eva houden cupcake actie voor 'Hartedroom'

Beek en Donk – De Beek en Donkse basisschoolleerlingen Manouk en Eva gaan cupcakes bakken voor de Stichting 'Hartedroom'. Eva heeft in 2012 een donorhart gekregen omdat ze cardiomyopathie had. De Stichting Hartedroom zorgt ervoor dat er meer onderzoek kan worden gedaan naar cardiomyopathie bij kinderen, wat hard nodig is.

De kinderen van groep 7 van de Muldershof kregen de opdracht om een actie te bedenken voor een goed doel. Manouk en Eva wilden koekjes bakken en verkopen voor het Sophia kinderziekenhuis omdat Eva daar heel wat maanden gelegen heeft. Zij besloten het goede doel aan te passen naar Stichting Hartedroom, die onderzoek doet naar cardiomyopathie bij kinderen, omdat zij 10 jaar bestaan en er op 19 september weer een team de Mont Ventoux beklimt om geld in te zamelen.

Jumbo Beek en Donk sponsorde de ingrediënten voor de eerste 60 cupcakes. Er zijn inmiddels al 550 cupcakes besteld en daarmee is al meer dan €500,00 opgehaald door de dames. Wil je ook cupcakes bestellen? Dat kan door een mail te sturen naar cupcakesvoorhartedroom@gmail.com. De cupcakes kosten €1,00 per stuk en voor €5,00 krijg je er zes. Bestellen kan tot en met woensdag 18 september 2019.

Meer informatie over Stichting Hartedroom is te vinden op www.hartedroom.nl.

Video: www.omroepbrabant.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>