De winnaars van vorig jaar; Speedy GAC
De winnaars van vorig jaar; Speedy GAC

Running Team Laarbeek houdt 2e Laarbeekrun

Algemeen Sport Evenementen

Laarbeek - Heeft u vorig jaar ook genoten van de Laarbeekrun, nou Running Team Laarbeek wel, daarom houdt het team op zaterdag 19 oktober haar 2e Laarbeekrun. De Laarbeekrun is een estafetteloop door alle 4 de kernen van Laarbeek voor verenigingen, buurtverenigingen of vriendengroepen.

De Laarbeekrun is een soort mini Roparun waarbij een team ongeveer 33 kilometer aflegt door Laarbeek. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. 1 loper gaat van start, de andere teamleden volgen op de fiets. Je mag onderling bepalen hoe lang iemand loopt en je mag zoveel keer wisselen als je wilt, als er maar iemand van het team loopt. Het parcours gaat over de openbare weg, dus je moet je aan de verkeersregels houden. Een fietser voorop om te navigeren, de andere fietsen achter de loper. Het eerste team gaat om 11.00 uur van start, naar gelang het aantal inschrijvingen starten de volgende teams om de 3 minuten.

Het inschrijfbedrag bedraagt €25,00 per team. Natuurlijk gaat de opbrengst naar de Roparun. Roparun steunt palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Voor informatie kunt u contact opnemen met Mies van Berlo organisatie@runningteamlaarbeek.nl of 06-12894837. U kunt dit adres ook gebruiken om in te schrijven tot 14 oktober.