Afbeelding

Ontspanningsmiddag Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De vakanties zijn weer achter de rug en ook de Zonnebloem Afdeling Beek en Donk start weer met haar activiteiten. Na een mooie zomer is het fijn om elkaar weer terug te zien. De Zonnebloem begint op donderdag 19 september met een gezellige ontspanningsmiddag bij Café van de Burgt op het Heuvelplein.

Programma
De Hr. Theo van der Aa begint deze middag met verhalen over het leven vroeger en ook veel oude spreekwoorden en gezegdes komen aan bod. Ongetwijfeld zijn er vele momenten van herkenning.

Na de pauze gaan ze gezellig kienen. Hopelijk gaat u naar huis met een van de vele prachtige prijzen. Iedereen krijgt een kien-plankje en als u meerdere plankjes wenst, kunt u die voor €1,00 per stuk bijkopen.

Doelgroep
Deze middag is bedoeld voor thuiswonende zieke mensen met fysieke beperkingen en allen die behoefte hebben aan wat gezelligheid. Woont u in Beek en Donk en behoort u tot de doelgroep dan bent u van harte welkom.

Aanvang
Deze middag vindt plaats op donderdag 19 september bij Café van de Burgt op het Heuvelplein. De middag begint om 13.30 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Natuurlijk beginnen ze weer met koffie of thee met iets lekkers daarbij. Tijdens de pauze is er tijd voor een consumptie en is er volop gelegenheid om met elkaar te buurten. Rond 16.30 uur wordt de middag afgesloten.

Kosten en opgave
Voor deze middag betaalt u €6,00 p.p. bij binnenkomst. U kunt zich aanmelden voor 13 september bij Joke Doudart de la Gré, tel. 06-44738223 of bij Maria Jansen, tel. 0492-781734. U dient zelf voor vervoer te zorgen.