Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen

Laarbeek - Laarbeekvoorelkaar.nl is op zoek naar een strijkvrijwilliger voor dagbestedingcentrum de Lage Hees. De Lage Hees in Beek en Donk, onderdeel van stichting ORO, is een kleinschalig dagbesteding centrum voor cliënten met een verstandelijke en meervoudige beperking.

De Lage Hees heeft een eigen wasserij groep. Er wordt gewassen voor de cliënten van woonlocatie de Hoge Hees en voor de cliënten van woonlocatie de Bleek. Ze zoeken iemand (man/vrouw) die 1 ochtend in de week beschikbaar is om mee te helpen met strijken. Dit strijken gebeurt in de wasserijgroep van de Lage Hees waar ook cliënten met een verstandelijke beperking bezig zijn met o.a. was vouwen en was opruimen.

Voor Omroep Kontakt is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar technici. Na een interne opleiding is deze de motor van de live-uitzendingen reporters, die na een interne opleiding verslag doen van evenementen en activiteiten binnen Laarbeek voor radio en televisie, cameramensen, voor opnames van actualiteiten en speciale programma's en nieuwsmakers, die na een interne opleiding het actuele nieuws in korte berichten kan schrijven.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.