Afbeelding

Rowald de Groot en Joran Jansen winnaar karperkoppel nachtwedstrijd

Sportnieuws Sport

Lieshout - In de nacht 23 en 24 augustus was de finale karperkoppel wedstrijd van HSV 't Suisje in Lieshout. Voorafgaand aan de wedstrijd werden er duidelijke regels afgesproken waar iedereen zich aan heeft te houden aan de waterkant. Natuurlijk mag niemand overlast ervaren tijdens deze hele mooie visnacht.

Tijdens deze visnacht zorgde bestuurslid Joost Schepers en een van de vele vrijwilligers, Dick Warbout, dat het de karpervissers aan niets ontbrak. De vissers hadden alles netjes voorbereid om er een spannende visnacht van te maken. Na amper 2 uur vissen begon er van alles te piepen bij Rowald en Joran en jawel, na een mooi rustig gevecht kwam er een prachtige schubkarper van 11,200 kilo naar boven, hun visnacht kon niet meer stuk.

De zes koppels deden enorm hun best om het meeste aantal kilo's te vangen. Er werden vele karpers gevangen maar de meeste voldeden niet aan het minimale gewicht van 3 kilo.

1e Joran Janssen en Rowald de Groot 19,150 kilo
2e Sjef Kweens en Levi Kweens 14 kilo
3e Teun Kuijn en Teun Vereijken 3,400 kilo

Dat iedereen het geweldig naar hun zin hebben gehad lieten ze allemaal duidelijk merken en ze hopen dat ook in 2020 dit weer een vervolg krijgt.

Rowald de Groot