Afbeelding
Foto: www.112nieuwsonline.nl

Poging inbraak eindigt in laffe beroving

Algemeen Politie/Brandweer/Ambulance

Lieshout - Een poging inbraak bij een café aan de Heuvel in Lieshout eindigde in de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 augustus rond 03.45 uur in een beroving van een 45-jarige vrouw. Zij raakte hierbij (licht)gewond.

Drie jongens probeerden in te breken bij een café aan de Heuvel. Op dat zelfde moment liep de vrouw voorbij die de jongens zag en hen aanriep. De jongens schrokken hier in eerste instantie van en renden weg richting de Burgemeester v.d. Heuvelstraat. De jongens bedachten zich echter en kwamen terug gerend naar de vrouw en riepen tegen haar dat ze alles af moest geven wat ze bij zich had. De vrouw kreeg hierbij ook een fikse klap tegen haar hoofd. De vrouw gaf haar telefoon af en de jongens gingen er weer vandoor. Het slachtoffer bleef met een verwonding boven haar oog achter.

Wie weet meer?
Het ging om 3 jonge jongens. Een van hen droeg mogelijk iets van een masker voor zijn gezicht. De politie is op zoek naar getuigen en hoopt dat er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben. Was u rond 03.45 uur nog in de omgeving of heeft u de jongens al rennend in de omgeving van de Heuvel voorbij zien komen? Laat het de politie weten. Beschikt u over camera's? Bekijk de camerabeelden of er mogelijk iets op staat. Alle info is welkom! Bel met 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Politie

Afbeelding
Afbeelding