Afbeelding
Foto: Politie Gemert-Bakel/Laarbeek

Hardleerse beschonken man zonder rijbewijs opgepakt in Lieshout

Algemeen Politie/Brandweer/Ambulance

Lieshout - De politie betrapte zondagochtend 1 september rond 11.30 uur een bestuurder in Lieshout op het rijden zonder rijbewijs. Tevens was de man onder invloed van alcohol.

Bij de politie was het bekend dat de bestuurder geen geldig rijbewijs heeft en dat hij regelmatig, ook in de ochtend, onder invloed van alcohol rijdt. In een tijdsbestek van enkele maanden werd hij al driemaal eerder betrapt en bekeurd. Eind augustus werd daarbij zijn vorige auto ook al in beslag genomen. Welgeteld enkele uren later had hij de auto op de foto weer in het bezit en op naam staan en tufte hij er vrolijk mee rond.

Zondagochtend kreeg de bestuurder een stopteken, hij stopte en reed achteruit tegen de dienstauto aan. Een stukje verderop bracht hij zijn auto tot stilstand. Bij staande houding bleek ook sprake van alcoholgebruik. De man kreeg een dagvaarding voor de gepleegde feiten en moet binnenkort verschijnen voor de rechter. Ook deze auto werd weer in beslag genomen.

De man is klip en klaar te verstaan gegeven dat hij niet weer de fout in moet gaan. Hij wordt nauwlettend in de gaten gehouden.