Logo mooilaarbeek.nl
Senioren

Nationale Ouderendag in Laarbeek

Laarbeek - Hoewel de Nationale Ouderendag officieel de eerste vrijdag in oktober is, heeft de organisatie van de gezamenlijke KBO's uit Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout, bewust gekozen voor de woensdagmiddag. Dit betekent dat in Laarbeek de Nationale Ouderendag gehouden wordt op woensdag 2 oktober.

Een gezellige middag voor alle ouderen uit Laarbeek. U hoeft dus geen lid te zijn van de KBO. Ook dit jaar hebben de gezamenlijke KBO's van Laarbeek de handen ineengeslagen om van deze dag een bijzondere dag te maken voor de ouderen in de gemeente. De middag vindt plaats in de grote zaal van het Dorpshuis in Lieshout, aanvang 14.00 uur. De zaal is geopend vanaf 13.30 uur. De entree bedraagt €5,00 per persoon, inclusief koffie/thee en een consumptie.

Medewerking wordt verleend door Shantykoor 'Aan Paol 60' uit Nederweert. Dit koor bestaat uit ongeveer 40 leden en zij zullen ons op die middag vermaken net een groot aantal bekende en minder bekende liederen en veel meerstemmige arrangementen. Zij zingen prachtige luisterliedjes, maar ook gezellige meezingers. Kortom muziek en liederen waar iedereen op zijn of haar manier van kan genieten.

Uiteraard is er, zoals alle andere jaren, na afloop een loterij met prachtige prijzen. Er zijn voor heel Laarbeek slechts 275 kaarten ter beschikking en op = op (meer mensen kunnen er niet in de zaal). De kaarten worden vooraf verkocht door de 4-KBO verenigingen.

Verkoop kaarten:
KBO Aarle-Rixtel: dinsdag 10 september van 10.00 tot 12.00 uur in De Blokhut.        
KBO Beek en Donk: maandag 9 september van 10.00 tot 12.00 uur in het Ontmoetingscentrum.
KBO Lieshout: dinsdag 10 en 17 september van 10.00 tot 11.30 in het Dorpshuis.
KBO Mariahout: woensdag 11 september van 10.00 tot 11.30 uur in het Buurthuis.

Het belooft een gezellig spektakel te worden. U mag dit niet missen, dus wees er op tijd bij!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>